Welkom

Uit B-EARS DST

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
(Kalender)
(Oefeningen)
Regel 12: Regel 12:
== Oefeningen ==
== Oefeningen ==
-
* geen bekend
+
* 10/6 om 18u De alarmering zal gebeuren via GSM of indien u reeds QRV bent via de provinciale frequentie 145,450 MHz. De provinciale leider voor VB is Freddy ON3FDS.

Versie op 10 jun 2013 07:26

Belgian Emergency Amateur Radio Service

Welkom bij de B-EARS website van Radio Amateurclub ON4DST, met maatschappelijke zetel in Lummen. U kan meer informatie vinden in het menu aan de linkerkant. Opgelet! Dit is niet de nationale B-EARS website! Deze website heeft enkel betrekking tot de Radio Amateurclub ON4DST. kortweg DST genaamd.

Deze website is bestemd voor de leden van de UBA sectie DST, die hun kandidatuur gesteld hebben bij de Nationale zetel van B-EARS. Zij hebben zich tot doel gesteld om door intense samenwerking de doelen van de Nationale zetel van B-EARS te ondersteunen, evalueren en voorstellen van wijzigingen over te maken. Op regelmatige vergaderingen bekijken zij alle logistieke facetten om verbeteringen mogelijk te maken. Zij helpen waar nodig bij regionale gebeurtenissen.

Nationaal & Regionaal nieuws

* Binnenlandse zaken zou interesse hebben om een protocol te sluiten met de radioamateurs (B-EARS)
 om te bekijken wat er kan geleverd worden aan logistiek en personeel bij noodsituaties. Eindelijk !
 Deze onderhandelingen zijn ondertussen volop aan de gang.

Oefeningen

  • 10/6 om 18u De alarmering zal gebeuren via GSM of indien u reeds QRV bent via de provinciale frequentie 145,450 MHz. De provinciale leider voor VB is Freddy ON3FDS.


Logo Lummen

Maatschappelijke zetel

Oudestraat 8

3560 Lummen

België

Teruggeplaatst van "http://www.b-ears.eu/wiki/Welkom"